Tänään kävin päivällä hallilla treenaamasa. Mukaan pääsi koko minun luonani oleskeleva viisikko: Bim, Raivo, Sani, Kiihko ja Orm. Kiku tuli eilen takaisin kotiin äitini luota, mutta Sani ei vielä päässyt vaihtarina takaisin, sillä Heta meni äitini luokse valmistautumaan synnytykseen.

Raivon ja Sanin kanssa treenattiin kontakteja, keppejä ja sylikäännöstä putkelle. Molemmat menivät tosi hyvin ja vauhdilla. Raivo kävi sen verran kuumana, että roikkui hihassani kuin Kiku konsanaan. Kikun kanssa tehtiin kontakteja, keppejä ja rengasta. Orm treenasi kontaktien lisäksi keppejä, rengasta ja muuria. Kepeille mentiin tänään kovemmasta vauhdista kahden hypyn kautta, ja Orm haki joka kerran sisäänmenon oikein. Kerran se ei taipunut kakkosväliin, mutta kun otettiin uusiksi, siitä oikein huomasi kuinka se seuraavalla keskittyi tekemään senkin välin oikein. Hassu poika! Muurilla ja renkaalla tehtiin kolme toistoa kummallakin, eikä ollut ongelmia tällä kertaa.

Treenien jälkeen mentiin isäni luo lenkille. Olipa ihana nauttia kauniista ilmasta ja hyvistä maastoista! Lenkille mahtui niin järven jäätä, metsää, peltoa kuin peltoteitäkin. Nyt on itselläni hieman jalat hellinä lenkistä, eikä koirillakaan näytä olevan energiaa häiriköimiseen.

Tänään herättiin jo yhdeksän jälkeen, kun isäni tuli aamupäivällä paikallistamaan vesiongelmaani. Ongelma löytyikin heti kun kaivolla olevan pumpun kuoren sai avattua: joku osa, jonka pitäisi liikkua, ei liikkunut. Se oli ilmeisesti jäätynyt tai rasvauksen puutteessa. Se laitettiin liikkeelle ja voideltiin, ja sen jälkeen on vettä taas tullut. Annettakoon hetkellinen epäkunto anteeksi uskolliselle pumpulle, vastahan se on 39 vuotta ilmeisen moitteettomasti palvellut...