Eilen perjantaina oli minun vuoroni vetää perjantairyhmän treenejä. Tehtiin seuraavaa rataa:

Treenien jälkeen treenaamaan tulivat myös Hannat + Bimin lapsenlapsi Ada sekä Raine ja pikkupojat. Paljon lupaavia parsoneita tulossa aikanaan kisakentille ;).

Tänään käytiin Simon + Penan ja Marin + koirien kanssa tekemässä ratatreeniä. Rata oli tällainen:

Ihan ei rata ollut tasoltaan ykkösluokkaa, joten toivottavasti huomenna kisauransa aloittavat Simo + Pena eivät radasta masentuneet ;). Tosin sen verran hyvin heillä meni tämäkin, että ei pitäisi ykkösluokan radoissa olla paljoakaan haastetta.

Minäkin pääsin radalle Penan kanssa, ja meillä meni oikein hyvin. Puomin alastulon otin uusiksi, mutta muita virheitä ei tullut. Penan lisäksi vain Marin Elkie sai tuloksen, pikkupojat jäivät jälleen kerran tuloksetta... Kiku oli vähän muissa maailmoissa, arasteli puomilla ja haisteli maata useampaan otteeseen. Ormin kanssa meni ihan kohtuullisesti kun ottaa huomioon, ettei se osaa kaikkia esteitä. Virheitä tuli ekalta putkelta (musta putki, jossa muillakin tuli kieltoja), muurilta ja kepeiltä. A:n alastulolle se ei jäänyt odottamaan, mutta puomi meni hyvin (ihme dejavu, kukakohan näin on joskus sanonut, minäkö, Raivonko kanssa...?).

Edelleen vahvistui käsitys, että se mitä minun pitää nyt treenata kaikkien koirien kanssa on ihan estekohtaista perustreeniä. Olin ajatellut ilmoittaa Ormin ensi la Hallicupiin, mutta siinä ei ole kyllä mitään järkeä, kun sellaisella treenillä ei tällä hetkellä tehdä mitään.

Hallilla oli ihanan lämmin treenata, vaikka ulkona taas paukkui pakkanen. Melkoista ylellisyyttä! Eilen jo jouduin treenejä vetäessä kuoriutumaan ulkovaatteista, ja tänään kun itse juoksi radalla, oli melkoisen lämmin. Yskä ei tänään haitannut treenaamista yhtään, mutta lenkillä ylämäet tuottavat vielä ongelmia.