Meillä oli tänään "bordercollietreenit" Marin + Roihun, Liisan + Popan ja Hannan + Bean kanssa. Minun piti mennä Ormin kanssa, mutta koska vanha tauti ja flunssa jylläävät kehossani edelleen, piti minun jättää Ormin ohjakset Marille. Kiitos Marille! :)

Treenejä oli vetämässä Niina-Liina Linna, joka oli tehnyt mukavan 24 esteen radan, josta nämä meidän möllit pystyivät suoriutumaan, mutta jolla riitti haastetta myös 3-luokkalaiselle Popalle. Ormille tuotti hieman hankaluuksia sama kohta kuin veljelleen Roihulle, eli putki A:n alla. No, täytyy tunnustaa ettei koskaan vielä olla sellaista treenattukaan... Yksittäisistä esteistä eniten Ormilla on hiottavaa vielä kepeillä (järkyttävän hitaat ja käsinäyttöiset vielä) sekä renkaalla. Keinu meni tänään ihan mukavasti.

Hyppytyyli Ormilla oli tänään taas hieman pompahtava, eli se ei ojentanut takajalkoja kaikilla hypyillä taakse kuten pitäisi. Koska se maksikokoisten hyppyjen hyppäämisen aloittaessaan on hypännyt paljon paremmalla tyylillä, kyse ei ole siitä, etteikö se osaisi hypätä oikealla tekniikalla. Joko sillä on siis nikamalukko tullut takaisin (en ole tämän tautini vuoksi voinut ulkoiluttaa sitä fyssarin ohjeiden mukaisesti) tai sitten se vaan vanhasta muistista hyppäsi sillä tyylillä (osan hypyistä se kuitenkin hyppäsi ihan hyvin). Pitää nyt seurata sen hyppäämistä ja jos se ei tuosta muutu, pitää jättää se kisoista ja treeneistä pois seuraavaan fyssarikäyntiin (Ahvenanmaan jälkeen) asti. Tylsää!