Tänään käytiin pyörähtämässä Stadi Gamesissa Kikun, Tirin ja Lantin kanssa.

Päivä alkoi Kikun hyppärillä. Ennen rataa Kikua ei oikeastaan muu kiinnostanut kuin ympäröivässä maastossa olevat pupujen (?) hajut. Rataantutustumisen jälkeen (Kiku odotti paikassa, josta näki minut koko ajan) se kävi mukavan kuumana ja yritti taas roikkua nilkoissani. Radalle kolmantena lähtiessämme sen vire oli laskenut sen verran, että vauhti ei päätä huimannut. Renkaasta mentiin ohi, jonka jälkeen se irtosi melko odottamattomassa paikassa putkeen. Tultiin maaliin suorinta tietä ja selvittiin ilman nilkassaroikkumisia.

Agilityradalla Kikun vire oli samanlainen kuin ensimmäiselläkin. Vielä rataantutustumisen jälkeen se kävi mukavan kuumana, mutta radalla se taas meni aika rauhallisesti. Saatiin tehtyä rata ihan kohtalaisen sujuvasti läpi, tosi lopussa se yritti livahtaa selkäni takaa putken väärään päähän, minkä kuitenkin korjasi kun pikkuisen korotin ääntäni. Tuloksena oli kuitenkin nolla ja kakkossija.

Nyt pitäisi jollain keinoin saada säädeltyä Kikun vire startissa aina sellaiseksi, että se menee radalla sitä vauhtia mitä osaa treenien perusteella mennä, muttei kuitenkaan ole niin kuuma että kyttäisi nilkkojani. Hankalaa...

Tirillä ja Lantilla oli vain yksi rata, sillä en ilmoittanut niitä hyppärille kun molemmilla on hyppärinollia jo enemmän kuin tarpeeksi. Lantti sai radalta 15 vp. (kepeiltä kymppi ja A:n kontakti). Muuten se meni ihan hyvin. Tiri teki nollan ja oli luokan toinen. Huomenna päästään sitten starttaamaan kolmosten radalle.

Raivon lapsi Raisu otti mini1-luokan hyppärillä nollavoiton ja agilityradalla oli nolla tulossa ihan viime metreille saakka, kunnes se meni putken väärään päähän (samassa kohdassa missä Kikukin sinne yritti). Tosi harmi! Mediykkösten hyppärillä Bimin lapsenlapsenlapsi Sulka oli vitosella (riman pudotus) toinen.

Hirmuinen ja veljensä JJ tulivat katsomaan kisoja myös. Hirmuinen oli oikein reipas ja osaa jo äännellä kuten agilitykisoissa kuuluukin (not).