Pojilla on nyt viime aikoina olleet naiset mielessä, kun Heta on tuoksunut niin hyvältä. Tänään käytiin palauttamassa äitini auto koirien kanssa. Äitini oli siinä sitten käynyt lenkillä jo omien koiriensa (+ Hetan) kanssa ja oli lähdössä lenkille myös minun poikieni (+ uudestaan omien tyttöjensä, ilman Hetaa) kanssa. Kun lenkillelähdön aika koitti, Raivoa ei löytynyt mistään. Pikkumies oli kadonnut pihalta kuin maan nielemänä hieman yli-ison BOT-takkinsa kanssa. Lopulta päädyttiin siihen, että se on varmaan lähtenyt menemään edellisen lenkin (+ Hetan) jälkiä metsään. Äitini lähti samalle lenkille toistamiseen, ja siellähän se Raivo oli sitten tullut metsässä jossain vaiheessa vastaan takki liehuen.

Raivo on äitini pihalla Hetan tuoksujen lumoissa, mutta täällä kotona se on aivan normaali. Kiihko taas ei äitini pihalla ja lenkillä ihan kauheasti ole Hetan tuoksuista kiinnostunut, mutta täällä kotona se eilen nuuhki minua koko illan ja on muutenkin ollut vähän sitä mieltä, että pihalle pitäisi koko ajan päästä katsomaan, jos sinne vaikka olisi ilmestynyt naisia. Orm ei muuten asiasta ole pahemmin välittänyt, mutta eilen se oli kuulemma yrittänyt koko lenkin ajan astua Luigiita, joka tietenkin tuoksuu Hetalta. On ne pojat vaan hassuja!

Maanantaina on Lägin mestikset, jotka jäävät minulta väliin. Flunssa alkaa nyt seitsemäntenä päivänä hieman helpottaa, mutta yskä jatkuu edelleen (tällä hetkellä kestänyt reilut viisi viikkoa). Antibioottikuuri loppui eilen, mutta sanottavaa vaikutusta sillä ei ole oloon ollut. Astmapiipunkin olen onnistunut hukkaamaan johonkin. Äitini osallistuu kuulemma mestiksiin kaikkien koirien kanssa ;). Orm ei kisaa, mutta riittäähän niitä koiria silti, saa nähdä kuinka hänen kuntonsa kestää...