Illalla kotiuduttiin koirien kanssa parsoneiden agilityleiriltä. Aina vaan on yhtä rankkaa tuo leireily, kun pitää nousta aikaisin ja ohjelmaa on koko päiväksi. Minulla tosin oli treenien vetoa ja omat treenit vasta iltapäivän puolella, joten molempina päivinä hipsin takaisin nukkumaan heti aamupalan ja kaikille yhteisen rataantutustumisen jälkeen.

Treenasin Raivon kanssa, ja kouluttajina meillä oli lauantaina Mikko Aaltonen ja sunnuntaina Mari Kaplas. Lauantain treeneissä Raivo oli vähän jotenkin vaisu, joten otin vikalle treenipätkälle Tirin. Ihmeesti Tiri vain jaksoi, vaikka oli jo aiemmin päivällä vetänyt omat treeninsä lainaohjaajan kanssa. Raivon vatsa vaikutti mielestäni jo perjantaina jotenkin turvonneelta ja pinkeältä, mutta en tiedä mikä sillä sitten loppujen lopuksi oli. Ihan pirteä se kuitenkin oli koko ajan, mutta tosiaan vauhti ei lauantaina ollut sitä, mitä olisi pitänyt.

Sunnuntaina Raivo oli jo lähempänä omaa itseään, joten treenasin sen kanssa koko treenit. Sunnuntaina myös rata oli meille sopivampi, sillä siinä sai tehdä paljon poispäinkäännöksiä, jotka meiltä sujuvat. Tosin alussa oli hieman hankaluuksia olkapäideni suhteen, sillä ne ohjasivat Raivoa koko ajan väärille esteille... Jotenkin kuitenkin tuli sunnuntain treeneissä sellainen valaistuminen tuon oman vartalonkäytön suhteen, että toivottavasti muistan sen jatkossakin.

Sania puri kyy

Leirillä oli mukana Raivo, Orm, Zora, Tiri ja Lantti. Bim, Luigii, Sani ja Kiihko jäivät äitini luokse, jonne veljeni oli niitä nakitettu hoitamaan. Sani jäi pois leiriltä sen takia, että kyy puri sitä perjantaina päivällä äitini talon vieressä. Sani meni melkoisen veltoksi ja kävi lääkärillä, mutta loppujen lopuksi sen turvotus tai olo ei kuitenkaan koskaan mennyt niin pahaksi, kuin Lantilla tai Luigiilla aikoinaan. Ensi viikonlopun Stadi Gamesista se joutuu kuitenkin jäämään pois, joten pitää yrittää saada jotain kisanomaisia treenejä alle ennen SM-kisoja.

Makkarasavotta

1589026.jpg

Torstaina lähdin töistä kyydissäni 21 kokonaista ja 72 puolikasta lämmintä makkaraa. Kaikki, mitä ilmaiseksi saa, pitää ottaa vastaa :). Nyt on pakkanen täynnä makkaraa ja makupaloja on muutamaksi viikoksi.