Tänään oltiin koirien kanssa pitkästä aikaa kisaamassa. Ohjelmassa oli sekä Sanille että Raivolle kaksi starttia Kirkkonummella. Päivän saldo oli ihan hyvä, sillä neljästä tarjollaolleesta nollasta saatiin kolme, ja se viimeinenkin kilpistyi vain yhteen pudonneeseen rimaan. Päivän radat olivat ihan mukavia ja minun asteikollani sieltä helpommasta päästä, vaikka aika paljon valitteluja ratojen vaikeudestakin kuulin. Ehkä ne olivat vaikeita erityylisille koirille kuin Raivo ja Sani.

Ensimmäinen rata oli agilityrata, jolta molemmat saivat nollan. Molempien kontaktit olivat tosi hyvät ja muutenkin radat olivat ihan sujuvia. Taisto kärjessä oli tiukkaa, ja hävittiin voittajalle n. 1 s ja toiseksi tulleelle (parson Mimmi) pari kymmenystä. Sani oli pari kymmenystä Raivoa nopeampi ja tuli kolmanneksi, Raivo oli neljäs. Koska viisi parasta palkittiin, molemmat saivat kassillisen herkkuja, joille ainakin meillä on käyttöä.

Toinen rata oli hyppäri, jolta Sani sai nollan ja Raivo vitosen rimanpudotuksesta. Sani oli viides, joten taas saatiin lisää palkintoja. Rata oli ihan mielenkiintoinen, ja onnistuin tekemään siinä viisi persjättöä. Kuudeskin minun piti tehdä, mutta ihan ei kantti pitänyt kummankaan koiran kanssa. Pitää treenata samaa pätkää joskus treeneissä ja saada se kuudeskin onnistumaan... (ja ne aiemmat viisi sujuvammiksi)

Tänään olivat myös kisaamassa (tosin eri paikkakunnalla) Bimin lapsenlapsenlapsi Pulu ja ohjaajansa Toni. He saivat nollavoiton, ja samalla Pulusta tuli agilityvalio. Upeeta!

Viikolla treenejä

Tällä viikolla on tullut treenattua niin kotona kuin kentällä. Tiistaina treenattiin pellolla yksittäisen kepin kiertoja. Torstaina oltiin kentällä treenaamassa Marin ja Roihun kanssa. Otettiin poikien kanssa vauhtiympyrää, joka sujuikin Ormilta ihan hyvin. Sen lisäksi tehtiin rengasta ja keinua. Renkaalla ei näyttäisi enää olevan mitään ongelmia ja keinukin menee jo paremmin kuin ennen. Kiku pääsi myös vauhtiympyrälle ja meni vauhdikkaasti. Raivo pääsi kontaktiesteille ja Bim muuten vain kentälle hengailemaan.

Perjantaina olin hallilla vetämässä treenejä ja jäin sen jälkeen tekemään ultralyhyet treenit Ormin ja Raivon kanssa. Raivo treenasi taas kontakteja, Orm keppejä ja muuria. Orm pujotteli kuuden kepin sarjan jo oikein sujuvasti niin, että verkot olivat vain toisella puolella.

Huomenna Orm pääsee paimentamaan, on sillä pikkupojalla ainakin harrastuksia!