Vappu oli ja meni, eipä tullut tehtyä mitään erikoista. Eilen, vappuaattona, olin ensin töissä koko päivän, sieltä suoraan Vermoon töihin. Raveista ajoin klo 23 äitini luokse pientä Pampu-potilasta hoitamaan. Pampua puri kyy kuonoon eilen lenkillä, joten menin valvomaan sen vointia yöksi, kun äitini oli töissä. Lantti ei vaikuttanut ollenkaan kipeältä kun pääsin sinne, vaan se oli hyvin tohkeissaan siitä, että tulin käymään. Kun ensi-into sekä endorfiinit olivat laantuneet, se tajusi taas olevansa kipeä ja meni päätään roikottaen takaisin nukkumaan. Lantin kuono oli saman levyinen kuin sen selkä, joten varmasti tosi kipeältä tuntuikin.

Aamulla äitini tullessa Lantti taas unohti olevansa kipeä, mutta innon laannuttua kivut palasivat. Ruoka maistuisi, mutta syöminen on turvotuksen takia vaikeaa. Lantti ei kuitenkaan vaikuta ihan yhtä kipeältä kuin mitä Luigii oli aikonaan kyynpureman jälkeen. Luigii oli silloin niin vaisu, että heräsin yöllä tunnin välein tarkistamaan, onko se enää hengissä. Lantti näyttää onneksi siis toipuvan, mutta Lägin kisat saattavat jäädä väliin dopingvaroajan takia. Pitää tarkistaa sen saamat kipulääkkeet ja niiden varoajat.

Kiku pääsisi dopingvaroaikojen puolesta Lägin kisoihin, sillä se ei sitten lopulta tarvinnut kipulääkkeitä tai antibiootteja toipuakseen. En kuitenkaan sitä kisoihin nyt ilmoita, sillä kepit eivät vielä suju. Aloitetaan sitten joko juhannuskisoissa tai Agirodussa. Kiihkolla on muuten lauantaina edessä näyttelyreissu. Pitää varmaan huomenna vähän yrittää treenata seisomista...

Tänään oltiin kentällä treenaamassa Bimin, Raivon, Tiipiin, Kikun ja Orpulan kanssa. Treenattiin putken kuolleeseen kulmaan menemistä, pussia, kepeillemenoa ja vartalo-ohjausta. Treenien jälkeen mentiin uimaan ja kävelylle. Nyt on taas rauhallista porukkaa talossa :).