Tänään Orm ja Raivo pääsivät taas Piiran käsittelyyn. Raivolla oli jumeja samoissa vanhoissa paikoissa, muttei mitään kovin vakavaa. Orm sitävastoin oli taas melkoisen jäykässä kunnossa. Jäykkyyttä oli erityisesti edessä. Tällä kertaa Orm käyttäytyi oikein mallikkaasti, joten jumien poistaminen oli helpompaa kuin aiemmin, kun se ei venkoillut vastaan kuin muutamaa kipeämpää kohtaa hoidettaessa.

Tänään koirat ovat hoidon takia lähinnä lepäilleet, joten olen voinut keskittyä itseeni. Kävin kahden kaverin kanssa lounaalla, otin päiväunet, kävin vetämässä NuPun kentällä treenit ja sieltä suuntasin punttisalille.

Tänään tuli myös iloisia uutisia, kun saatiin vihdoin Sadun + co. kanssa majapaikka Tornion SM-kisoihin. Majoitus alkaa jo torstaista ja tajusin, että mikäs minulla on tässä ollessa, minähän voin oikein hyvin lähteä sinne jo aikaisin torstaiaamuna. Pitää vielä miettiä otanko mukaan vain Sanin ja Raivon vai ilmoitanko perjantaille esim. Tirin myös.

--

Ja muistutus kaikille agiparsoneille... Jos haluat mukaan Nastolassa pidettävään Agirotu-joukkuekisaan, niin ilmoittautumiset minulle ASAP ;). Maanantaina pitää ilmo lähettää ja sitä ennen niiden pitää olla maksettuina ja joukkueiden kasattuina.