Minulla on täällä melkoinen mökä, kun Raivo kuorsaa toisella puolellani ja Sani toisella. Pikkukoirille taitaa olla rankkaa tämä kotonaoloni, kun pääsee joka päivä pitkälle lenkille tai kahdelle ja vielä käydään treeneissäkin useampia kertoja viikossa.

Tänään oltiin lumikenkälenkillä äitini maastoissa. Mukana olivat myös Ormin kasvattaja Leena ja Ormin veli Lucas. Isot pojat porhalsivat omia reittejään pitkällä muiden edellä ja pikkuisista jopa Sani intoutui välillä poikkeamaan polulle ja juoksemaan umpihangessa. Nyt illalla olen hieronut Sanin ja vähän Kikuakin, kun Kiku tunki itsensä viereeni siihen malliin, että sekin on hierontaa vailla.

Äitini luona piti tietenkin leikkiä vähän pentujen kanssa. On ne vaan ihania! Luonne-eroja alkaa jo näkymään, ja oman suosikkini olen löytänyt. Tirin synnytystä kovasti odottelen, mielenkiintoista nähdä mitä sieltä tulee.

Loka-auto kävi tänään, mutta tuli onneksi vasta puoliltapäivin, jolloin olin jo hereillä. Se jätti pihatielle muutaman tipan jätevettä koirien mieliksi, ja tietenkin kaikkien piti heti käydä niissä tipoissa pyörimässä. Onneksi hajua koiriin ei pahemmin tarttunut.

Ja huomenna taas sitten treenaamaan :).