Menin tiistaina äitini luo yöksi, koska hänellä oli keskiviikkona päivällä hammaslääkärikäynti Lohjalla yövuoron jälkeen, eikä hän viitsinyt ajaa edestakaisin. Luigii meni Lohjalle veljeni luo yöksi tiistaina, ettei minulla olisi ihan niin montaa koiraa ja äidilläni olisi aamupäiväunille veljeni luona unikaveri.

Keskiviikkona jätin omat koirani äitini luo töihin lähtiessäni, sillä menin päivätöistä suoraan Vermoon töihin. Illalla palasin kotiin, jossa ei ollut koiran koiraa, sillä ne jäivät äitini luo ke-to yöksi. Olipa orpoa nukkua ilman koiria! Toisaalta täytyy sanoa, että nukuin kyllä sikeämmin kuin aikoihin, kun ei tarvinnut herätä koirien paikanvaihtoihin tai muihin ääniin.


Meillä alkoi tänään töissä yt-neuvottelut. Vähennys on n. 10 % henkilöstöstä, ja kaiken järjen mukaan tämä meidän alueyksikkömme poistuu olemasta. Minulle tarjottiin jo aiemmin paikkaa toisesta yksiköstä, mutta 2 h päivässä työmatkoihin ei neljän koiran yksinhuoltajalta onnistu, etenkään kun en ole halukas vaihtamaan autoa nopeampaan ja pienempiruokaiseen. Minulla on onneksi takana jo yli 12 vuotta samassa puljussa, joten olen laskeskellut, että irtisanomisajan (ei työssäolovelvoitetta) palkan + muiden tulossa olevien korvausten ansiosta pystyn olemaan kotona n. 1,5 vuotta. Puolentoistavuoden rupeama käytettäväksi agilityn treenaamiseen ja muihin tärkeisiin asioihin ei kuulosta ollenkaan hullummalta ;).