Tänään olin päivällä hallilla treenaamassa Iitan, Telman, Jennin ja Petruksen kanssa. Tehtiin kaksi 7-10 esteen radanpätkää niin, että Jenni meni Iitan ja Petrus meidän Tirin kanssa. Ekalla pätkällä harjoiteltiin vähän radanlukua, toisella keskityttiin ohjaajan vartalonhallintaan. Molemmat parit menivät oikein hyvin. Ei voi muuta kuin ihmetellä sitä, miten vielä melko aloitteleva ohjaaja Petrus pystyy selviytymään tuollaisista harjoituksista. Varsinkin tuo toinen treenipätkä vaati ohjaajalta täysin oikea-aikaisia ohjauskuvioita ja vartalon suunnan piti koko ajan olla oikein, mutta silti Petrus ja Tiri suorittivat ne erinomaisesti. Jos ei nyt ihan kateelliseksi itseään tunne, niin ainakin hieman pistää toivomaan, että itsekin olisi yhtä lahjakas;).

Pikku-Telma pääsi treenaamaan putkea, keppejä ja hyppyjä. A:ta ei virallisesti treenattu, mutta rataa rakentaessa se muutamaan kertaan sille pääsi karkaamaan. Telma ei kyllä taida pelätä yhtään mitään ja intoakin piisaa vaikka muille jakaa, joten siitä varmasti kuullaan vielä kisaradoilla :).

Kiihko ja Orm pääsivät kehiin vielä treenien päätteeksi. Niiden kanssa tehtiin vauhtiympyrää, verkkokeppejä ja Ormin kanssa myös juoksu-A:ta. Edelleenkin se vaan kyttää minua... Tarttis tehdä jotain!

Päivän päreiden palamisen aiheuttaja oli Raivo. Se ei päässyt eilisen hieronnan takia treenaamaan, joten se käytti sitten kaiken energian autossa, sillä sitä otti valtavasti pannuun, että ollaan hallin pihalla, eikä se pääse esteille. Kun menin viemään Tiriä hetkeksi autoon odottamaan, Raivo oli tunkenut itsensä ulos kevythäkistä avaamalla vetoketjun. Sitten se oli pomppinut häkin päällä siihen malliin, että se oli saanut häkin kasattua?? Muuten ei olisi ollut mitään ongelmaa, mutta Orm oli häkissä edelleen. Siellä se kuikuili lytistyneessä häkissä kun menin sitä pelastamaan. Kaiken kruunasi autossa leijuva poikakoiran pissan katku. Raivolla on välillä ikävä tapa nostella koipeaan silloin kun sitä ottaa päähän, ja niin se oli tehnyt nytkin. Kieltämättä olisin voinut lähes kuristaa tuon pikkupiskin! Pitää vaihtaa pienempi kevythäkki metallihäkkiin, että saa Raivon lukittua kunnolla lukkojen taakse.