Tänään aamulla lakkasi taas vesipumppu toimimasta. Rasvailin ja pyörittelin pumpussa sitä propelia, mikä oli taas juuttunut. Ei auttanut. Ei muuta kuin soitto isälle, joka tuli iltapäivällä pumppua katsomaan. Hänkin rasvaili ja pyöritteli sitä, muttei toiminut. Kun minä sitten laitoin pumpun sisäkatkaisijasta päälle ja isä antoi propelille vähän vauhtia käsin, se alkoi taas toimimaan. Ilmeisesti se on vain vanha ja väsynyt. Kunhan ilmat lämpenevät, se saanee nuoremman seuraajan.

Ilmoitin tänään myös Kikun Riihimäelle. Meillä on siis 28.2. edessä kisat Kikun, Ormin, Lantin, Sanin ja Raivon kanssa. Seitsemän starttia pitäisi jaksaa juosta... Ykkösillä ja kakkosilla on vain yksi startti, Sanilla ja Raivolla kaksi. Seuraavana päivänä on edessä kisat Purinalla, sinne pääsevät mukaan Orm ja Lantti, molemmille kaksi starttia. Tipi olisi varmaan vielä saanut kisata ko. viikonloppuna vaikka olisikin kantava, mutten viitsinyt sitä ilmoittaa, kun se on kumminkin sellainen kuumakalle. Toivottavasti se nyt odottaa uusia pieniä agilityterrierejä :).

Koirat eivät päässeet tänään kunnon lenkille, mutta ne ovat olleet taas pellolla pumppua kunnostamassa. Lisäksi ne pääsivät ajelulle, kun käytiin hakemassa äidin vanha auto pakoputkikorjaamolta. Kiihko aktivoi itseään myös pyydystämällä ulkona pullean hiiren. Yleensä se ei hiiriä syö (korkeintaan pureskelee hiiren pään, mikä varmasti narskuu kivasti hampaiden välissä), mutta tänään se oli ilmeisesti niin nälkäinen, ettei hiirestä jäänyt kuin pieni verinen läntti pihalle. Bim taas osoitti ruokaillessaan olevansa erittäin taitava kaivamaan vihannekset muun ruuan seasta. Bim on sen verran hidas syöjä, että se syö nykyisin omassa rauhassaan makuuhuoneessa. Kun kävin katsomassa oliko se saanut kaiken syötyä, niin kaikki muu ruoka oli kyllä mennyt, mutta kippo oli täynnä parsanpaloja, jotka oli huolellisesti putsattu muusta ruuasta. Edelleenkään se ei ole niin dementoitunut, että erehtyisi vahingossakaan syömään mitään vihanneksia.