Agilityseurallamme on lauantaina taas epäviralliset kilpailut (Hallicup-osakilpailu). Nuo epäviralliset kisat on sovittu järjestettäväksi niin, että järjestämisvuorossa on aina 2-3 päivän treeniryhmät. Järjestämisvuorossa pitäisi siis olla ihmisiä vähintään n. kolmisenkymmentä. Silti saa aina hikisesti kasattua juuri sen n. 10 henkeä (ne samat vanhat naamat kuin aina ennenkin), että saadaan homma pyörimään. Toki ihmisillä on menoja ja muutakin elämää (etenkin näin hiihtolomaviikolla), mutta kun homma toistuu lähes joka ikinen kerta, niin ei voi kuin ihmetellä.

Vaikeinta on löytää aina se yksi, joka toimii pääjehuna, eli katsoo että kaikkiin hommiin löytyy joku tekijä. Homma ei ole mitenkään vaativa, mutta silti sekin lankeaa aina vaan samojen vanhojen pierujen harteille. Uudet naamat eivät viitsi edes yrittää! (Toki poikkeuksiakin on, kiitos esim. ryhmäläiselleni Pirkolle viime kerran Hallicupin hanskaamisesta)

Minä olen nyt lauantaina pääjehuna toista kertaa tällä kaudella. Jos kisoja on viisi (5) per kausi, luulisi sadan treenaajan joukosta löytyvän vähintään tuo 5 kpl ihmisiä, jotka homman pystyisivät hanskaamaan, mutta ei... AARGH!!!

Olis tässä ollut muutakin tekemistä, kun joka aamu on tälläkin viikolla lähtenyt töihin ja palannut sieltä kotiin maanantaina klo 19, tiistaina klo 18.30, keskiviikkona klo 23 (eka normi työ + heti perään Vermo), tänään klo 18.30. Lauantaina joutuu sitten heräämään kukonlaulun aikaan että ehtii hallille klo 9:ksi. Sunnuntaina on herääminen vielä aikaisemmin, kun pitää olla Purinalla klo 8.30. Tällä hetkellä en muuta halua, kuin ehtiä koirien kanssa kunnon lenkille, nukkua päikkärit, nukkua kunnon 9 h yöunet per yö, löhötä telkan ääressä ja ehtiä vielä salille iltaisin. Ei yhtään kiinnostaisi jossain välissä vielä miettiä sitä, riittääkö työntekijöitä lauantaina kaikkiin tarvittaviin hommiin. AARGH vielä toiseen kertaan!

Mä alan vakavasti kallistua siihen suuntaan, että seuratoiminnan vois kuopata ja tehdä kaikesta liiketoimintaa. Ostetaan esteidenkunnostuspalvelu, kouluttajien palvelut jne. ja pannaan treenaajat maksamaan, kun ei kiinnosta tehdä mitään yhteisen hyvän eteen. Treenikauden hinta varmaan nousisi useisiin satoihin ellei tuhansiin euroihin, mutta kai sitä maksettaisiin, ettei tarvitse vaivautua vapaaehtoistöihin muutamaa kertaa vuodessa. Saiskohan virallisiin kisoihinkin kehitettyä jonkun kaupallisen version? Tosin silloin ne starttihinnat voisivat oikeasti olla siellä lähellä LAWin kisojen lukemia ;).